DISC Gedragsanalyse inclusief online nabespreking.

Voor wie

Dit is bedoeld voor iedereen die een inspirerend en praktisch instrument wil hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Een DISC profiel, ook wel DISC gedragsanalyse genoemd, wordt door ons ingezet individueel en voor groepen bij coaching en training. De kleuren zijn handig en praktisch toe te passen.
Dit is geen test, want goed of fout bestaat hier niet.  Je krijgt door middel van de DISC methode een helder inzicht in jouw gedrag hetgeen je veel zal leren over de communicatie met jezelf en anderen.

De aanpak
Na inschrijving ontvang je van  ons een link waarmee je een digitale vragenlijst kunt beantwoorden. Hieruit komt een gedragsanalyse. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Nadat jouw profiel is aangemaakt maak onze trainer een afspraak met jou om het profiel uitgebreid uit te leggen. Dit online gesprek zal circa 1 uur duren.  

Drijfverenanalyse
Het gedragsprofiel kan je eventueel uitbreiden met een drijfverenanalyse. 
De Drijfverenanalyse brengt de meest belangrijke innerlijke motivatoren in kaart. Het geeft inzicht in waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet en wat hem/haar motiveert. Een drijfveer geeft weer wat we belangrijk vinden in het leven en vanuit welke situaties we geneigd zijn om in actie te komen.

Informatie

Type training:             Coaching
Duur training:             ca. 1½ uur (totaal)
Locatie:                       geheel Nederland

Inclusief:                     DISC Profiel   
                                     Syllabus                

Investering

DISC gedragsanalyse:                     v.a. € 249,00
Disc gedrag + drijfveren analyse   v.a. € 299,00

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW

Ons kantoor

Kantoor en trainingslocatie
Ons kantoor bevindt zich in  het voormalig gemeentehuis van Sleen. Wij hebben een eigen coachingsruimte. Voor trainingen hebben wij  de beschikking over diverse ruimtes voor groepen van 4 tot meer dan 100 personen.

DISC EN DRIJFVEREN.NL
De Brink 1
7841 CE  Sleen (Dr)
Tel:    06-51426172
Email: info@discendrijfveren.nl