DISC & DRIJFVEREN 
specialisten op het gebied van DISC gedragsanalyses, Drijfverenanalyses,
Emotionele intelligentie en DISC Teamtrainingen.

DISC gedragsanalyse

Dit is bedoeld voor iedereen die een inspirerend en praktisch instrument wil hebben voor persoonlijke ontwikkeling

data-analyse

Drijfverenanalyse

Kennis van je persoonlijke drijfveren kan de efficiëntie en productiviteit verhogen en geeft inzicht in je kwaliteiten en valkuilen

disc GEDRAGSPROFIEL

Emotionele inteligentie

Een hoger emotioneel zelfbewustzijn maakt je effectiever

Commerciële stijlprofiel

Dit profiel laat zien hoe je natuurlijke voorkeur zich verhoudt tot jouw functie in een commerciële omgeving

DISC Inloopavond
Iedere maand (m.u.v: juli en augustus) houden wij een inloopavond met als thema DISC & Drijfveren.

U kunt zich hiervoor aanmelden via dit formulier

wAT IS DISC?


De DISC methode is een model om het gedrag van jezelf en anderen beter leren te begrijpen.
Met deze kennis zul je op een effectieve, begripvolle en meer aangename manier kunnen communiceren met jezelf en de omgeving waarin je verkeert. De samenwerking zal soepeler gaan verlopen, frustraties zullen afnemen en een meningsverschil hoeft niet meer te leiden tot escalaties.
In het kort. Je krijgt een beter inzicht in je gedrag en hoe je dit kunt aanpassen in een specifieke situatie. Dit zal uiteindelijk kunnen bijdragen aan een minder energieverlies aan randzaken en meer energie voor je kerntaken.

Hoe ervaar ik de ander?
Stressquotient

Communicatiestijlen

De manier van communiceren (je communicatiestijl) is van invloed op hoe de ander jou ervaart en beoordeelt.
Communiceren is niet alleen praten en luisteren. Ook al spreekt men de zelfde taal dan kan het nog steeds lastig zijn om elkaar te begrijpen. De oorzaak hiervan is vaak omdat ze anders denken en doen, en dus niet “matchen” qua communicatiestijl.

Drijfveren

Drijfveren geven datgene weer wat men werkelijk interesseert en wat aanzet tot het nemen van actie(=gedrag). Een drijfveer zegt iets over wat iemand wil bereiken, wat iemand beweegt. 

De drijfverenanalyse is gebaseerd op de theorie van de Duitse gedragswetenschapper Eduard Spranger. Hij classificeerde zes verschillende drijfveren:  Theoretisch, Sociaal, Individualistisch, Esthetisch, Traditioneel, Economisch(zakelijk)

Drijfverenanalyse

Ons team

Op het kantoor in Sleen is de dagelijkse leiding in handen van Ton en  Gerda. Zij geven training en coaching door geheel Nederland, de training worden zowel door deze d gecertificeerde DISC gedragsconsultants verzorgd maar ook door een aantal gecertificeerde coaches die allen hun eigen specifieke kennis en branche-ervaring hebben

Ton Grimm

Ton Grimm

Trainer/Coach gecertificeerd gedragsconsultant

RENDEMENT IS BELANGRIJKER DAN HET INSTRUMENT!

Ontwikkelen is afwikkelen, oude gewoontes opruimen om nieuwe gewoontes ruimte te geven, zodat er weer ingewikkeld kan worden, maar dan simpel, praktisch, kort en duidelijk.

Gerda Cramer

Gerda Cramer

Trainer/Coach gecertificeerd gedragsconsultant

JE KRIJGT PAS RENDEMENT ALS JE JEZELF KENT!

Ontwikkelen is mensen veiligheid bieden, positief confronteren, vaardigheden aanleren en stappen laten zetten.
Ik verwelkom je vriendelijk en innemend, stel scherp mijn punt, leg het uit met vertrouwen en veiligheid en ga lachend met je naar een concreet resultaat.

Kantoor en trainingslocatie


Ons kantoor bevindt zich in de commissiekamer van het voormalig gemeentehuis van Sleen. De wethouderskamer is onze coachingsruimte. Voor trainingen hebben wij  de beschikking over diverse ruimtes voor groepen van 4 tot meer dan 100 personen.

ONs Bureau

Wij zijn vele jaren actief  in het geven van trainingen, opleidingen en (persoonlijke) coaching aan personen en groepen in het bedrijfsleven, (semi) overheid en instellingen.  Dit kan zowel een open training zijn, een maatwerktraining en een individuele training/coaching. Onze maatwerktrainingen verzorgen wij vanzelfsprekend ook bij u op locatie door geheel Nederland.