Deze 1-daagse training  is bedoeld voor iedereen die (nog) beter wil communiceren met collega’s , leidinggevenden en zichzelf. Jouw eigen DISC gedragsprofiel is hierbij het uitgangspunt.

Deze 1-daagse training  is bedoeld voor iedere zorgmedewerker die rechtstreeks contact heeft met de patiënt of cliënt. Dit kan op de afdeling zijn, aan de balie of aan het bed/stoel van de cliënt.  Jouw eigen DISC gedragsprofiel is  tijdens deze training het uitgangspunt.

Deze training is bedoeld voor verkoopmedewerkers, buitendienstmedewerkers, accountmanagers en overige commercieel medewerkers die klantcontacten leggen en onderhouden, en vaardig willen zijn in de communicatie. 
Jouw eigen DISC gedragsprofiel is hierbij het uitgangspunt.

Deze 1-daagse training  is bedoeld voor de monteur/technicus/chauffeur die een belangrijk visitekaartje van het bedrijf is. Hij is vaak de persoon met de meeste contactmomenten bij de klant, komt als eerste tevredenheid en ontevredenheid tegen.  Jouw eigen DISC gedragsprofiel is hierbij het uitgangspunt.

Agenda

Kijk hier voor onze activiteiten, trainingen, seminars, inloopavonden etc.

Ons kantoor

Kantoor en trainingslocatie
Ons kantoor bevindt zich in  het voormalig gemeentehuis van Sleen. Wij hebben een eigen coachingsruimte. Voor trainingen hebben wij  de beschikking over diverse ruimtes voor groepen van 4 tot meer dan 100 personen.

DISC EN DRIJFVEREN.NL
De Brink 1
7841 CE  Sleen (Dr)
Tel:     0591-346258
Tel:     06-49850763
Email: info@discendrijfveren.nl

Visit Us